CREACIONS

Obra històrica. No es representa en públic.

ÀNIMA va ser el primer treball de Flamenc Fusió que va crear Núria Ventura. La peculiaritat musical era que en lloc d'una guitarra espanyola, acompanyaven els seus balls una guitarra elèctrica, que s'entrellaçava amb el flamenc recolzant-se amb el cant i guitarra flamenca tradicional.
No hi havia una història ni cap concepte per explicar sinó que la dansa i la música explicaven el seu contingut en el moment present de forma pura i emotiva.
Núria Ventura mostra per primera vegada, en la coreografia, la seva distintiva forma de fusionar el flamenc.

ÀNIMA fue el primer trabajo de Flamenco Fusión que creó Núria Ventura. La peculiaridad musical era que en lugar de una guitarra española, acompañaban sus bailes una guitarra eléctrica, que se entrelazaba con el flamenco apoyándose con el cante y guitarra flamenca tradicional.
No había una historia ni ningún concepto que contar sino que la danza y la música explicaban su contenido en el momento presente de forma pura y emotiva.
Núria Ventura muestra por primera vez, en la coreografía, su distintiva forma de fusionar el flamenco.


Descarregar dossier (Servei exclusiu per a programadors amb clau d'accés)

Carmen de NV és una creació de Flamenc Fusió on s’entrellaça la música clàssica de George Bizet amb el flamenc.
De la mateixa manera que la música, el ball passa de Pur Flamenc a Clàssic i Contemporani de forma natural i tot seguint el sentit dels estils musicals.
Només amb un piano i cant líric ens podem endinsar a les profunditats del genial compositor i amb les guitarres, cante, caixó i palmes, podem gaudir amb la màxima plenitud de l’apassionant llenguatge del flamenc.

Carmen de NV es una creación de Flamenco Fusión donde se entrelaza la música clásica de George Bizet el flamenco.
De la misma manera que la música, el baile pasa de Puro Flamenco en Clásico y Contemporáneo de forma natural y siguiendo el sentido de los estilos musicales.
Sólo con un piano y canto lírico podemos adentrarnos en las profundidades del genial compositor y con las guitarras, cante, cajón y palmas, podemos disfrutar con la máxima plenitud del apasionante lenguaje del flamenco.


Descarregar dossier (Servei exclusiu per a programadors amb clau d'accés)

Descarregar dossier (Servei exclusiu per a programadors amb clau d'accés)

Descarregar dossier (Servei exclusiu per a programadors amb clau d'accés)

El títol de l'obra AMARANTO, de so afable, com dir estimar el plor, alhora sent el nom d'una delicada flor, és el que ha inspirat els intèrprets a l'hora de la seva creació i el fil conductor que els uneix: l'amistat, la confiança, la filosofia de la bellesa, la passió pel flamenc, la il·lusió, la fidelitat, sobretot, en el més profund de quejío del plor del flamenc.

Descarregar dossier
Dossier download (in english)

(Servei exclusiu per a programadors amb clau d'accés)