Núria Ventura

  Facebook       93 867 56 34       escola@nuriaventura.com       CONTACTAR

Escola de Dansa Núria Ventura

La dansa és matemàtica pura, filosofia, música, poesia, sensibilitat. En definitiva, la formació de la ment, el cos i l’esperit.

La dansa serveix com a teràpia per desinhibir prejudicis que ens acompanyen, generalment des de la infància. No importa l’edat, sinó la necessitat de treure a la superfície els sentiments que portem a dins. La seva pràctica neteja el nostre interior amb la particularitat de què, al mateix temps, fem exercici, ens divertim i recreem.

Als nens, la dansa els serveix com a reforç acadèmic, accelera, sens dubte, la capacitat d’aprenentatge a l’escola dels estudis formals i sensibilitza, per sempre l’enteniment de totes les arts.

Estimula l’esperit del nen que acaba entenent l’esforç i la satisfacció que suposa emprendre un projecte personal amb el cos (element primari de desenvolupament de la intel·ligència i el caràcter humà) que, a la fi, es farà realitat en escena, mostrant el treball als pares i a tot un públic que representa la societat.

La dansa és matemàtica pura, filosofia, música, poesia, sensibilitat. En definitiva, la formació de la ment, el cos i l’esperit.

Disciplines

Eduquem a l’alumne a entendre la disciplina de la dansa, assolint qualitats tècniques i artístiques, des de petits/es, de forma pre-professional i d’una manera natural.

Truca'ns al 93 867 56 34 o posa't en contacte amb nosaltres

Informa't dels horaris, programes de treball, matrícules i normatives. Més informació
AVÍS LEGAL. La nostra escola de dansa està, rigorosa i absolutament lliure de música amb drets d'autor per impartir les seves classes. L'escola no necessita música comercial, com per exemple "Los 40 Principales" ni Operación Triumfo ni el que sigui conegut al mercat, perquè és música generalment molt poc culta i contraria a l'ensenyament. L'escola utilitza música Copyleft extreta de xarxes com Jamendo, Freemusic Archive, entre altres opcions, on hi ha infinitat de cançons i vídeos que es poden utilitzar lliurement en totes les classes de dansa. Les músiques Copyleft són de qualitat i molt millors, en molts casos, que la música amb drets. L'escola també utilitza Creative Commons per lliurar els treballs dels alumnes.