Núria Ventura

  Facebook       93 867 56 34       escola@nuriaventura.com       CONTACTAR

Clàssic

El ballet clàssic és una de les expressions més bàsiques de treball intern del cos del ballarí que, com el ioga, ajuda a l'equilibri del cos i la ment al mateix temps que allarga i tonifica la musculatura. És un dels estils més tradicionals que provenint de la dansa barroca (i aquesta de danses tradicionals), destaca la finesa dels seus moviments i la gran tècnica aplicada als ballarins.

Per qui si vol dedicar professionalment, i per la complexitat dels seus passos, un ballarí clàssic professional comença la seva carrera de petit (5 anys aproximadament), requereix treball diari i als 16 anys, ja es destaca com a primeríssim/a, per sortir a escena i començar la carrera professional que acaba molt aviat (abans dels 40 anys aproximadament).

No obstant això, el ballet clàssic és fonamental per entendre el llenguatge de la dansa general i és un complement que enriqueix fortament a qui es dediqui a qualsevol altre tipus de dansa.

Qui practica el ballet, s'hi dedica per sempre, ja que com a treball intern d'equilibri físic, mental i emocional és una meravella. Es creu que el ballet només és per nens i això és una creença molt equivocada. Entendre el ballet clàssic es pot fer a qualsevol edat i se'n pot gaudir per sempre. Encara que la gent és reticent a practicar aquesta tècnica, ho recomanem altament per totes les edats i tots els nivells.

Professors: Núria Ventura, Arnau Castro, Susanna Muntasell

Truca'ns al 93 867 56 34 o posa't en contacte amb nosaltres

Informa't dels horaris, programes de treball, matrícules i normatives. Més informació