Núria Ventura

            629 370 011    oficina@nuriaventura.com     CONTACTAR    Idioma

Estilitzada

En aquesta classe és treballa el ball clàssic espanyol que inclou castanyoles, mantell i ventall principalment, a part del zapateado. És obligatori, que els/les alumnes que la facin estiguin com a mínim dins del Programa Bàsic de dansa de l’escola que inclou la base tècnica del Ballet Clàssic. S’aprenen les sevillanes amb i sense castanyoles com a base tècnica d'execució.

L'escola prepara alumnes que destaquen en aquesta disciplina per entrar al Conservatori Professional de Dansa: Institut del Teatre.

FESTIVAL DIA INTERNACIONAL DEL FLAMENC

El "Festival del Dia Internacional del Flamenc" és una producció que l'escola realitza cada any, coincidint amb el Dia Internacional del Flamenc, el 16 de Novembre i que es representa en el Teatre Ateneu de Sant Celoni. Hi participen tots els alumnes de l'escola de Flamenc i d'Estilitzada, de tots els nivells. Els alumnes més avançats, ballen ámb músics en directe, donant-los l'oportunitat d'entendre la realitat del flamenc en la base rítmica del compàs. També invitem cada any a un artista professional que ens acompanyi i gaudeixi de la nostre festa, junt amb el públic de Sant Celoni. Col·laboren. Ajuntament de Sant Celoni i Teatre Ateneu.

Truca'ns al 629 370 011 o posa't en contacte amb nosaltres

Informa't dels horaris, programes de treball, matrícules i normatives. Més informació