Núria Ventura

            629 370 011    oficina@nuriaventura.com     CONTACTAR    Idioma

Flamenc

Les classes van encarades principalment en saber seguir bé el compàs amb exercicis tècnics i d'improvisació amb la finalitat de què l'alumne es pugui desenvolupar lliurement en un escenari. En aquest estil, la música és en directe, per tant, hi ha d'haver una gran complicitat entre músics i ballarins. Per aquesta raó, fem les classes amb el cante en viu, i el final de curs amb músics en directe.

Toquem tots els palos: Tientos/Tangos/Rumba, Alegrías, Soleà, Soleà por Bulería i Bulería principalment. En nivells més avançats ja entrem amb la Seguidilla, Farruca, Guajira o el que es desitgi en el moment. Hi ha la possibilitat per alumnes avançats d'entrar a formar part de la companyia participant en algunes actuacions.

Professors: Núria Ventura, Eli Ayala

FESTIVAL DIA INTERNACIONAL DEL FLAMENC

El "Festival del Dia Internacional del Flamenc" és una producció que l'escola realitza cada any, coincidint amb el Dia Internacional del Flamenc, el 16 de Novembre i que es representa en el Teatre Ateneu de Sant Celoni. Hi participen tots els alumnes de l'escola de Flamenc i d'Estilitzada, de tots els nivells. Els alumnes més avançats, ballen ámb músics en directe, donant-los l'oportunitat d'entendre la realitat del flamenc en la base rítmica del compàs. També invitem cada any a un artista professional que ens acompanyi i gaudeixi de la nostre festa, junt amb el públic de Sant Celoni. Col·laboren. Ajuntament de Sant Celoni i Teatre Ateneu.

Truca'ns al 629 370 011 o posa't en contacte amb nosaltres

Informa't dels horaris, programes de treball, matrícules i normatives. Més informació