NÚRIA OLIVÉ

Núria Olivé


Barcelona, 1981.

Nuria Olivé és actriu i directora. Llincenciada en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona (2000-2004), en l'especialitat de text. A l'Institut rep classes de pantomima amb Andrejz Leparski, mim corporal amb Anne Dennis, i teatre físic amb Yves Marc i Claire Heggen del Théâtre du Mouvement i teatre d'objectes amb Alfred Casas i Rene Baker.

El 2009 viatja a EEUU per estudiar Mètode Margolis per a la Creació Teatral, amb la mestra Kari Margolis. Des d'aquell moment continua la seva formació en aquest mètode, i actualment està en el procés de certificació com a professora del Mètode Margolis per a l'entrenament d'actors.

Assisteix a seminaris de Biomecànica Teatral, amb Nikolaj Karpov i Maria Shmaevich (Itàlia, juliol 2003 i agost 2011). Completa els seus estudis amb diferents cursos de reciclatge: comèdia física, direcció d'actors, clown, dansa contemporània...

Ha treballat com a titellaire en els programes televisius “Los Lunnis” de Tve y “Los Algos” de Gestmusic durant 4 anys (2004 - 2007).

Actualment treballa com a actriu, directora i titellaire en diverses companyies: Produccions Essencials, Engruna Teatre, Marateatre, etc.

Com a pedagoga imparteix classes de teatre a nens, joves i adults en diverses escoles catalanes des del 1998 fins a l'actualitat.


A
N
U
N
C
I
S

Des d'aquí pots saber tot el què passa a l'escola, actuacions, notícies i informacions d'última hora.
Fes clic aquí