Núria Ventura

            629 370 011    oficina@nuriaventura.com     CONTACTAR    Idioma

Berta Molins

Formada per la nostre escola, la Berta Molins és una ballarina polifacètica amb un potencial artístic altíssim. Estudia dansa des dels 2 anys i mig i ja tocant la majoria d’edat, entra dins l’elenc de professors de l’escola.

La seva formació com a ballarina està basada en dansa clàssica i havent assolit un alt nivell en dansa contemporània, ha estat membre del Grup de Dansa Contemporània “NVDansa” amb alumnes de conservatori, actuant anualment en diferents esdeveniments i competicions. Actualment s’ha especialitzat en Dances Urbanes, en concret el Hip Hop, del que n’és amplia coneixedora.

Paral·lelament i com a complement a la seva carrera artística s’ha format en l’esport a l’Escola Ginebró en el Grau Mitjà CAFEMN , Grau Superior D’esports (EAS) i Primers Auxilis.

Amb una profunda experiència d’ajudant de professors a l’escola en la secció infantil tant en dansa clàssica, contemporània com urbanes (Break i Hip Hop), la Berta és també una excel·lent professora que delecta amb les seves ensenyances i el seu moviment distintament expressiu .

Truca'ns al 629 370 011 o posa't en contacte amb nosaltres

Informa't dels horaris, programes de treball, matrícules i normatives. Més informació