Núria Ventura

            629 370 011    oficina@nuriaventura.com     CONTACTAR    Idioma

Eli Ayala

Titulada amb el Grau professional de Dansa española per l’Institut del Teatre.

Alumne de dansa clàssica amb Isa Habitin, dansa bolera i espanyola amb la Laura Mestres i flamenc amb Manuel Liñán, Marcos Flores, Antonio Canales, Javier Latorre, Alfonso Losa, Nacho Blanco, David Paniagua, Pedro Córdoba i alumne de Rubén Olmo. En l'actualitat forma part de l'espectacle Gran Gal·la Flamenc dirigit i interpretat musicalment per Juan Gómez “Chicuelo”. Forma part del Ballet Flamenc Antonio Canales en l'obra “Torero” per a la Biennal de Sevilla.

Va estrenar en el Festival Ciutat Flamenc de 2020 el seu propi espectacle titulat “RETALES” coreografiant i dirigint per primera vegada en solitari amb l'assessorament escènic de Hansel Cirera, ex membre de la Fura del Baus.

Va estrenar en el Festival Ciutat Flamenc de Barcelona en 2017 l'obra “Es la hora” com a solista i coreògrafa sota la direcció artística de Hansel Cirera.

Va estrenar en qualitat de coreògrafa i personatge principal l'obra de "Romance de Curro El Palmo. El devenir de los charnegos..." sota la direcció de Jaume Villanueva i compartint cartell amb artistes com Antonio Canales, Quiqui Morente i Nacho Blanco que va tenir lloc en el Teatre Grec de Barcelona, durant la programació del Festival de Grec de 2014.

Va ser membre de la Companyia de Rafael Amargo, amb el qual ha participat en obres com a "Poeta a Nova York", "Temps Mort", "DQ. Passatger en trànsit", "Enramblao 2", "La difícil senzillesa" i "Amarg i Amics" com a solista i primera ballarina. En aquests espectacles va compartir escenari amb artistes de renom com José Manuel Soto "Sorderita", José Luis Montón, Manuel Molina, Diego Carrasco, Remedios Amaya i Lola Greco, entre altres.

Va formar part de la Companyia de Dansa de Rubén Olmo, actual director del Ballet Nacional d'Espanya, representant obres com "Belmonte. La dansa feta toreig" i "Pinoccio".

Va treballar als ordres de Javier Latorre en els muntatges de "Aventures", "Els Tarantos. El Musical", "Inconexus" i "Lorca al dia", també en qualitat de solista.

Com a coreògrafa va presentar en 2010 el seu espectacle "Com a Peixos en l'Aigua" i va quedar Finalista en el "Certamen de Coreografia de Dansa espanyola i Flamenca de Madrid en el mateix any.

Truca'ns al 629 370 011 o posa't en contacte amb nosaltres

Informa't dels horaris, programes de treball, matrícules i normatives. Més informació